Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen

Pakketten €7,25
Brievenbuspakket €4,10

Bestellingen boven de €75,- is de verzending gratis binnen Nederland.

Leveringen in België

Verzendingen vanuit Nederland naar België duren 2 tot 3 werkdagen.

De verzendkosten naar België bedragen:

Pakketten €13,00
Brievenbuspakket €7,75

Bestellingen boven de €90,- is de verzending gratis naar België.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Grotendeels van onze artikelen zullen per pakket worden verstuurd. Echter geldt dit niet voor alle artikelen. Artikelen die enkel worden verzonden en welke passen door de brievenbus, worden geleverd met een brievenbuspakket.

Zodra de verzending is aangemeld bij PostNL, ontvangt u van ons een track & trace code, waarmee u uw pakket kunt volgen. Brievenbuspakketten zullen uiteraard door uw brievenbus worden geleverd. Brievenbuspakketten hebben óók een track en trace code.